SRD ny salgsrepresentant for Exhibits.nl

Skjermbilde av Exhibits.nl

Simplicatus Research and Development representerer nå Exhibits.nl i følgende land: Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Litauen, Polen og Ukraina.

De 9 europeiske landene hvor SRD er salgsrepresentant for Exhibits.nl. Flagget er fra Wikipedia og publiseres under følgende lisens: CC BY-SA 3.0 license

De 9 europeiske landene hvor SRD er salgsrepresentant for Exhibits.nl. Flagg fra Wikipedia, publisert under CC BY-SA 3.0-lisens.

Exhibits.nl er en online-butikk for utstillinger til vitensentre med kunder over hele kloden. Simplicatus Research and Development har lang erfaring med læringspakker i matematikk og naturvitenskap, i tillegg til utviklingen av den Möbius-formede magnetbanen for superledende svevetog som i seg selv er ypperlig for utstilling i vitensentre. SRD tar med seg nye impulser og lokalkunnskap som den første eksterne salgsrepresentanten for Exhibits.nl.

Som ny salgsrepresentant i disse 9 landene i nordøst-Europa planlegger SRD å øke omsetningen og introdusere nye solide utstillinger av høy kvalitet til nye og gamle kunder.

Utstilling med tannhjul-aktivitet

Utstilling med tannhjul-aktivitet

Detaljer

Artikkelen ble skrevet den 07/05/2012, i kategorien Nyheter.

Skriv en kommentar

You must be logged in to post a comment.